BECH CONSULTING

BECH CONSULTING

Annonser for fremtiden - siden 2006

 

 

 

 

 

 

.

Organisasjonsnummer 989122959

- Annonser for fremtiden -

Siden 2006

12. sep, 2014
Dette er tiden for å videreutivkle bedriften og legge grunnlag for senere utvidelse. Hovedvirksomheten er salg av annonser. Bech Consulting har også startet forfattervirksomhet etter registering i Brønnøysundregisteret og vil ta betalt for produksjon av artikler etter avtale. Foretaket driver også med freelance konsulentvirksomhet, herunder markedsundersøkelser. Fra 2019 ble jeg med på Stagepool, der jeg pr. 19.11.22 har vært med på 31 statistjobber som har vært vist på TV, sosiale medier og Internett. En stor suksess!
9. feb, 2015
Våren 2016 skrev jeg bacheloroppgave i kriminologi, samt tok juss og rettssosiologifag ved Universitet. Fra sommeren 2016 er jeg bachelor i kriminologi.
I sjefsstolen. Bildet er tatt av Modell Day Studio.
Bildet er tatt av Modell Day studio.
Her ser vi meg som innehaver i Bech Consulting i fritidsantrekk foran bokhylla, som er et viktig sted. Bildet er tatt av Modell Day Studio. Jeg er en omgjengelig mann som liker å lese, se tv og film, samt engasjere meg i lokalmiljøet. Jeg har en boksamling på rundt 1000 bøker og driver mitt eget foretak.

Her finner du viktige nyheter om enkeltpersonsforetaket

11. okt, 2012
Bech Consultng er et enkeltpersonforetak som skal øke annonsevolumet til sin kontraktspartner gjennom salg ved telemarketing. Dette gjøres ved innsalg til det åpne markedet og nåværende kundeportefølje ved bruk av Telefon, Internett og e-post som hjelpemidler. Arbeidet skjer etter spesifisert kontrakt med annonsemedium. Bech Consulting driver også med skrivearbeid, artikler og bøker.
11. okt, 2012
Mitt navn er Tommy Raymond Bech, jeg er 50 år og er bosatt i Nittedal og er daglig leder av foretaket Bech Consulting. Jeg sitter også som medlem av styret og medlem av valgkomiteen i Nedre Romerike Forsvarsforening, der jeg også er facebookredaktør og nettansvarlig. Jeg har erfaring fra kommunestyreverv og lederverv i Nittedal Høyre, samt masse utredningsarbeide for Akershus Høyre og Høyres Hovedorganisasjon. I min unge studentpolitiske karriere satt jeg også 2 perioder i Unge Høyre sentralstyre samtidig som jeg arbeidet som politisk sekretær i Akershus Høyre. Jeg har arbeidserfaring fra Forsvaret og markedsanalyser og tror jeg passer best i det private i beslutningsrollen i det private næringslivet. Av utdanning er jeg postgraduate certificate in Business Administration fra Edinburgh Business School, samt ledelses og markedsføringsutdannet fra Oslo Merkantile Høyskole. Jeg kriminolog (ba) statsvitenskap grunnfag, samt en rekke fag fra juridisk fakultet. Jeg er postgraduate certificate in Business administration og har en certficate in Irish politics. Fra april 2013 satt jeg i styret i Rotneskirkens venner frem til Årsmøtet i 2017, der jeg nå fra Årsmøtet 2022 er facebookredaktør og styremedlem. Jeg er også meddommer i Tingretten for Romerike og Glåmdalen m.m. Jeg er aktiv Europavenn.

Finansiering

3. des, 2020
Bech Consulting savner fortatt topphatt verdi av 199,- kroner som forsvant 1. januar 2019, da det blåste kraftig i Nittedal. Finnerlønn på 30,- kroner til den som kan returnere den i god stand til eier ihht. Hittegodslovens bestemmelser.
23. sep, 2019
Fullt besatt
Bech Consulting er fullt oppsatt med annonseoppdrag og kan ikke ta på seg
ytterligere arbeid.
3. okt, 2012
Gi midler til foretaket
Foretaket har som ambisjon å ekspandere, skaffe seg egne lokaler og ansette telefonselgere. Dersom du velger å støtte enkelttpersonforetaket vil det ikke medføre andre gjenytelser enn at jeg har mulighet for å arbeide for økte inntekter for ditt blad etter egen kontrakt. Foretaket er registert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 989122959 og innberetter skatt som et vanlig enkeltmannsforetak. Regnskap sendes skatteetaten på lik linje med alle enkeltmannsforetak.

Dersom du ønsker å bidra er det bare å Vippse penger til daglig leder, Tommy Bech, i Nittedal på mobil 40-845879.
7. feb, 2014
Hensikten med planen er å legge en ramme for virksomheten til "Bech Consulting" et enkeltpersonsforetak i 2017, som etter planen skal utvide til aksjeselskap evt. noe etter 2017 og legge grunnlag for aksjekapital og leie eller kjøp av kontor i Nittedal. Jeg har også konsesjon til å ta betalt for artikkel og bokskriving.

Start er i mai 2014 fra hjemmekontor til daglig leder Tommy Bech i Nittedal, opp mot kjent kundeportefølje, med vekt på Norge, men med hele verden som markedet. Innsalget skjer gjennom telefon, brev og internett.
Planen er å ga fra sole propertiorship/enkeltpersonforetak på sikt til aksjeselskap med 30.000,- i egenkapital, styreformann/daglig leder, selger, revisor og styre.
Antall annonseselgere ansettes på provisjonsbasis med utangspunkt i kundeportefølje og oppdragsmengde.

Forretningsidè er å selge annonser for kontraktsfestede magasiner pr. Internett og telefon. Jeg bruker egen telefon og hjemmeside www.tommyrbe.com til dette. Det opprettes på sikt eget kontor til selgere i Nittedal, men frem til 2015-22 brukes hjemmekontor.
7. feb, 2014
Bech Consulting is an sole propiertorship by 2014 who have the aspirationen of further expansion in the advertising market in 2015. It`s lead by postgraduate in Certificate Administration, Tommy Bech, which has been an Erasmusstudent at University of Cork until spring 2014. The Company has the hole world as an marked, and can operate an English speaking contract/Magazine if that is for Your liking. Take contact on tommyrbe@outlook.com for further details or negotiations about an contract for Your Company.
Med vennlig hilsen
Tommy Raymond Bech

| Svar

Nyeste kommentarer

27.09 | 08:33

Hurtiglånstilbud fra € 100 000,00 til € 50 000 000,00 bare på 2 %.

Kontakt firmaets e-post: chrisbrown_chrs@yahoo.com for mer informasjon.

26.08 | 13:18

Vi tilbyr lån og finansielle tjenester av alle slag. Våre lån veldig fra bedrifter til personlige lån eller lange eller korte løpetider med gunstige renter (2%). Vår låneprosess er veldig rask og pålitelig med garantier. For mer informasjon om våre tjenes

25.08 | 12:32

Vi tilbyr lån og finansielle tjenester av alle slag. Våre lån veldig fra bedrifter til personlige lån eller lang eller kort løpetid med gunstige renter (2%). Vår låneprosess er veldig rask og pålitelig med garantier. For mer informasjon om våre tjenester,

19.08 | 18:31

Vi tilbyr lån og finansielle tjenester av alle slag. Våre lån veldig fra bedrifter til personlige lån eller lang eller kort løpetid med gunstige renter (2%). Vår låneprosess er veldig rask og pålitelig med garantier. For mer informasjon om våre tjenester,