Aktuelle ytringer-her kommenterer jeg regelmessig aktuelle saker fra media

Minneord!

Geir Sigurd Bech, 30.9.1961- d. 17.11.2016

Natt til fredag 18. november fikk jeg den triste beskjeden om at min kjære bror og sjef Geir, sovnet stille inn på Ullevål sykehus etter kort tids sykdom. Han ble 55 år gammel.

Geir vil bli husket for sin vilje til alltid til å sette familien først og foran seg selv. Som det ble beskrevet i begravelsen i Gamle Kapell, Vestre Gravlund torsdag 1. desember, så levde han et rikt liv med mange reiser med storfamilien, men også med sine aller nærmeste.

Geir var født i på Romerike og oppvokst Nittedal, gikk skoler i kommunen før han gikk handelsutdanning ved Bjertnes videregående skole og ble blåruss på tidelig 80 tallet. Geir arbeidet alltid veldig mye og allerede i skoletiden gikk han med 2 avisruter. Etter skolen ventet førstegangstjeneste i luftforsvaret, med minnerik vakttjenste under Ski-VM i Holmenkollen 1982. Derfra var turen kort til Kjøpmannskolen og butikksjefsstillinger, senere regional salgssjef i Nokian Paperi, salgskonsulent i Maarud og regional salgssjef stilling i Adax. I sine siste tider var han selvstendig næringsdrivende i Nordic Support AS og etterlot seg sin elskede kone og datter. Geir var alltid en ivrig bilentusiast og likte og ta med sin familie på bilturer og byttet stadig bil. Den siste bilen var hans 20` ende i rekken. Geir var aktiv i frimurerlosjen og vil bli husket for sin fotballentusiasme.

Takk til familie, kolleger og venner som bidrog med blomster og kranser i begravelsen. Rest in Peace Geir. You`ll never walk alone.

Nittedal søndag 4. november 2016

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.08 | 13:30

Hei, takk for tilbudet, men dette er ikke interessant for Bech Consulting. Om det er av interesse for andre lesere av siden, må være opp til dem.

...
27.06 | 22:58

Hei lånetilbud mellom seriøs person på 72 timer.
Jeg gjør lån mellom enkeltpersoner som er seriøse og pålitelige i området 5 000 € til 10 000 000 € med en rente

...
27.01 | 19:15

Takk for gode innspill. Hilsen Tommy

...
27.01 | 10:24

Tommy! Dette var mange gode og brede tanker. Analysen ser ut til å stemme godt med vår tid. Jfr. Alle de unge svenske forfattere som ser ut til å klare å ?

...
Du liker denne siden