Aktuelle ytringer-her kommenterer jeg regelmessig aktuelle saker fra media

Nominasjon til Stortinget

Som tidligere leder av Nittedal Høyre stilte jeg meg til disposisjon for Stortingsnominasjonen 2017, og vet at jeg er foreslått, selv om jeg ikke har kommet med i listen til Akershus Høyre. Det er derfor en sannhet med modifikasjoner det som står i Varingen om at det kun er en kandidat fra Nittedal Høyre. Det samme skjedde i 2013, der jeg i stedet for en valgkamp preget av Høyres verdigrunnlag, opplevde et ufint spill. Som kriminolog er jeg opptatt av å skille statsmaktene fra hverandre og ser også verdien av en liberal kriminalitetspolitikk. Høyre må bli oppfattet som et helhetsparti. Derfor er arbeidet frem mot et nytt Stortingsvalgsprogram viktig.

Den som jobber med juss til daglig er også avhengig av tillit i alle miljøer fordi en tro på straff løser alle problemer i alle sammenhenger bryter ned tilliten mellom borgere og stat.

Høyre lokalt har gode kandidater som vil gjøre et godt valg i Akershus og Romerike, uansett hvem som vinner frem i nominasjonen. Neste uke har Nittedal Høyre prøvenominasjon og jeg ser frem til å se hva medlemmene mener der.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.08 | 13:30

Hei, takk for tilbudet, men dette er ikke interessant for Bech Consulting. Om det er av interesse for andre lesere av siden, må være opp til dem.

...
27.06 | 22:58

Hei lånetilbud mellom seriøs person på 72 timer.
Jeg gjør lån mellom enkeltpersoner som er seriøse og pålitelige i området 5 000 € til 10 000 000 € med en rente

...
27.01 | 19:15

Takk for gode innspill. Hilsen Tommy

...
27.01 | 10:24

Tommy! Dette var mange gode og brede tanker. Analysen ser ut til å stemme godt med vår tid. Jfr. Alle de unge svenske forfattere som ser ut til å klare å ?

...
Du liker denne siden