Aktuelle ytringer-her kommenterer jeg regelmessig aktuelle saker fra media

Nominasjon til Stortinget

Som tidligere leder av Nittedal Høyre stilte jeg meg til disposisjon for Stortingsnominasjonen 2017, og vet at jeg er foreslått, selv om jeg ikke har kommet med i listen til Akershus Høyre. Det er derfor en sannhet med modifikasjoner det som står i Varingen om at det kun er en kandidat fra Nittedal Høyre. Det samme skjedde i 2013, der jeg i stedet for en valgkamp preget av Høyres verdigrunnlag, opplevde et ufint spill. Som kriminolog er jeg opptatt av å skille statsmaktene fra hverandre og ser også verdien av en liberal kriminalitetspolitikk. Høyre må bli oppfattet som et helhetsparti. Derfor er arbeidet frem mot et nytt Stortingsvalgsprogram viktig.

Den som jobber med juss til daglig er også avhengig av tillit i alle miljøer fordi en tro på straff løser alle problemer i alle sammenhenger bryter ned tilliten mellom borgere og stat.

Høyre lokalt har gode kandidater som vil gjøre et godt valg i Akershus og Romerike, uansett hvem som vinner frem i nominasjonen. Neste uke har Nittedal Høyre prøvenominasjon og jeg ser frem til å se hva medlemmene mener der.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.05 | 17:58

Hei, Domingo. Jeg skjønner at du driver med låneformidling, men det har egentlig ikke så mye med min hjemmeside å gjøre. Mvh Daglig leder Bech Consulting

...
30.04 | 13:02

Lånetilbud mellom enkeltpersoner i Norge
Jeg lover å bruke disse lånene raskt på alle som trenger et lån. Vi er klare til å overføre denne overføringen til bank

...
10.03 | 06:19

Ok. Men jeg vil anbefale å bruke de normale bankene. Selv har jeg ikke det problemet. Hilsen Daglig leder Tommy Bech

...
10.03 | 02:10

Hei Mr / Mrs
Jeg har ingen andre måter å komme i kontakt med deg på, derfor sender jeg deg denne e-postmeldingen og håper at det vil føre til et forretningsforh

...
Du liker denne siden