Praktisk informasjon

Bokutgivelse 2021-22?

 Til de som etterspør boken som daglig leder arbeider med, er det bare å si at den nå begynner å ta form, men at den ikke vil være ferdig før det er ryddet og gjennomgått i arkivet og jeg har lagerplass til trykte bøker. Det kan ta tid, men den som venter vil se, forhåpentligvis en gang i løpet av 2022. Å trykke en bok for salg har også økonomiske sider som det arbeides med.

 

 

 

 

 

 

Praktisk informasjon - arbeidstider!

Bech Consulting starter med nye arbeidstider fra Onsdag 07. april 2021 og har åpent fra 0830-1515 mandag til fredag, men fasttelefon kan være ubetjent, da jeg bruker den som hjemmekontor selv om jeg er på reise. Legg igjen beskjed eller ring mobil, så vil jeg ta kontakt ved første anledning. Hjemmebesøk og/eller møter etter avtale.

Telefon  +4740845879. Fasttelefonnumret er ikke tilgjengelig fra Torsdag 08. april, pga. omleggning til nytt bredsbåndsnett. Nytt nummer 67-051121 er tilgjengelig fra 23. april. Bruk mobil inntil da!

tommyrbe@outlook.com

twitter; TOMMYRAYMONDBECH@bechconsult

 

 

Annonser på nettsiden/Wedadvertisment

Din annonse på denne nettsiden kan du få for 399,- i året, eksl. mva.

 

You can add at this Webpage for 399,- kroner or 45 Euro eksl. taxes for one year.

 

Annonsen må sendes til tommyrbe@outlook.com i png.format (bilde) med tekst.

THa add must be sent in png.format (picture) and with text.

 

Siden har nådd 124.000 besøkende og har vært regelmessig annonsert i lokalmedia/The site has has reached 124.000 visitors and has been advertised regulary advertised in local media.

Facebook

Bech Consulting har også en egen side på faceboook, der det er mulig å følge virksomheten http://www.facebook.com/bechconsult/.

Tjukkasgjengen

Tjukkasgjengen er et aktivitetstilbud for de som ønsker å gå sammen med andre, gratis. Vi går i Nittedal hver Mandag, Tirsdag og Torsdag fra 18.00. gå til tjukkasgjengen.chapter.nittedal på facebook om du ønsker mere informasjon om oss og bli med. Du er hjertelig velkommen. Vi legger vekt på å ha en sosial og jovial tone og har regelmessige sosiale samlinger! Merk ny tid 18.00 fra januar 2021! NB!

Behov for investorer!

BECH CONSULTING

Bech Consulting har behov for midler til å videreutvikle sin forretningside. Dersom du ser muligheter i å bidra til å videreutvikle foretaket, ikke nøl med å ta kontakt på telefon eller e-post. Du kan også bare Vippse en sum til Daglig leder Tommy Bech, i Nittedal på mobil 40845879.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.03 | 06:19

Ok. Men jeg vil anbefale å bruke de normale bankene. Selv har jeg ikke det problemet. Hilsen Daglig leder Tommy Bech

...
10.03 | 02:10

Hei Mr / Mrs
Jeg har ingen andre måter å komme i kontakt med deg på, derfor sender jeg deg denne e-postmeldingen og håper at det vil føre til et forretningsforh

...
10.03 | 02:08

Du sitter fast, er utestengt fra bank, og du har ikke bankenes gunst, eller enda bedre, du har et prosjekt og trenger finansiering, en dårlig kredittrapport ell

...
12.08 | 13:30

Hei, takk for tilbudet, men dette er ikke interessant for Bech Consulting. Om det er av interesse for andre lesere av siden, må være opp til dem.

...
Du liker denne siden